Mallorca uitgaan

Een bruisend nachtleven

Uitgaan MallorcaPalma de Mallorca, net als de meeste van de mediterrane steden, komt ‘s nachts tot leven. Een wandeling langs de kleine straatjes, het bewonderen van de verlichte kathedraal en het hebben van een drankje op een van de vele terrassen is een waar genot. Er zijn twee belangrijke plekken in Palma, waar het goede uitgaansleven is geconcentreerd. La Lonja en La Plaza de la Drassana waar muzikale bars en pubs er in overvloed zijn. Ze zijn aan de ene kant van de stad, en el Paseo Marítim met zijn vele bars, clubs en terrassen aan de andere kant. In Mallorca uitgaan betekent elke avond feesten met een zeer internationaal publiek. Een van de bekendste discotheken in Palma is Pachá. De lokale bevolking van Palma gaat liever naar het gebied genaamd Can Barbara. Tot slot is er La Plaza Gomila waar jongeren meestal hun nacht doorbrengen. Het is beter om ‘s nachts niet alleen te wandelen langs de stad. Vooral het gebied Sa Calatrava in het oosten van het historische centrum kan riskant zijn.

Bekijk nu de beste Mallorca vakantie aanbiedingen

Mallorca uitgaanDe grootste discotheek van Europa ligt in Magaluf op Mallorca. De club heeft vijf bars, 46 000 watt geluidsystemen, een zwembad en enorme videoschermen. Dit gerenommeerde club biedt vaak live-concerten. De club scene in Palma blijft zich verbeteren met meer en meer toonaangevende Europese dj’s die een bezoekje brengen aan de stad. Clubs van de stad zijn nooit de moeite waard om te onderzoeken tot rond middernacht; instapkosten zijn iets tussen de € 6 en € 24, afhankelijk van de nacht en wat er gebeurt. In Mallorca uitgaan kan dus soms prijzig worden.

De Santa Barbara gebied, net ten zuiden van Pacha club, is op dit moment bekend om zijn chill-out en house muziek clubs. Op Mallorca uitgaan is altijd top, er is elk seizoen wel een ander feest!