Vakantiehuis Mallorca

Vakantiehuis mallorcaMallorca is het grootse eiland van de Spaanse Balearen. Dit prachtige eiland is een geliefde bestemming voor veel mensen. Met haar prachtige stranden, historische gebouwen en tal aan bezienswaardigheden, hoef je je hier nooit te vervelen. Er is een groot aanbod aan vakantiehuizen op Mallorca. Je kunt kiezen uit honderden vakantiehuizen in tientallen verschillende plaatsen.

Verschillende vakantiehuizen Mallorca

Als je op zoek bent naar een vakantiehuis op Mallorca kun je tussen verschillende woningen kiezen. Wil jij bijvoorbeeld een vakantiehuis met uitzicht op zee? Of liever een vakantiehuis ergens in het oude stadsgedeelte van Mallorca. In iedere plaats zijn wel vakantiehuizen te vinden. De vakantiehuizen op Mallorca zijn altijd goed verzorgd. Bijna allemaal beschikken ze ook over een gedeeld, of privé zwembad. Ook al zit je dus niet aan zee, je kunt altijd ergens afkoelen.

Bekijk nu de beste Mallorca vakantie aanbiedingen

Er op uit

Mallorca vakantiehuis

Natuurlijk zit je heerlijk in je vakantiehuis op Mallorca, maar het is ook leuk om af en toe op pad te gaan. Op Mallorca zijn ontzettend veel dingen te doen, van culturele bezienswaardigheden tot uitstapjes naar prachtige natuurgebieden. Cap Formentor is een plaatsje gelegen op de Noordkaap van Mallorca. Hier vind je een rotsachtig gebied met steile klippen. Als je aan het strand wilt liggen kun je eigenlijk overal wel terecht. Maar vooral in het zuiden en in het oosten van Mallorca bevinden zich veel mooie zandstrandjes.

Avond uurtjes

Ook ‘s Avonds hoef je je op Mallorca niet te vervelen. Je kunt genieten van het mooie uitzicht vanuit je vakantiehuis, of de stad in gaan. ‘s Avonds bruist Mallorca, en zijn er tientallen barretjes, restaurantjes, liveoptredens en noem maar op, om je avond mee te kunnen vullen. Ook kun je het echte Spanje ervaren door lekker tapas te gaan eten en naar een flamenco show te kijken.