Alcudia

AlcudiaAls je op zoek bent naar een vakantie bestemming waar spanning en entertainment gecombineerd zijn, zit je in Alcudia goed. Alcudia is een plaatsje rechts boven in Mallorca. Alcudia is gelegen tussen verschillende baaien en het strand is erg groot. In de stad zijn veel verschillende dingen te beleven, je hoeft je hier geen ogenblik te vervelen.

Cultuur

Alcudia is voor een groot deel omringt door middeleeuwse muren. Deze muren zijn op veel plaatsen nog goed in takt. Als je door de oude stad van Alcudia loopt, zie je ontzettend veel oude kerken en overblijfselen uit de middeleeuwen. Ook is er regelmatig een markt in de oude stad, hier zijn veel leuke spulletjes te vinden.

Bekijk nu de beste Mallorca vakantie aanbiedingen

Strand en weer

Alcudia heeft een heel groot en breed strand. Het water is mooi blauw en de stranden worden goed bijgehouden, en zijn dus mooi schoon. Aan het strand zijn veel barretjes te vinden. De faciliteiten op het strand zijn goed, je kunt hier bijvoorbeeld parasols en ligbedden huren. Van begin april tot eind september is het zeewater geschikt om in te zwemmen. Maar het komt voor dat het weer ook in de andere maanden zo lekker is, dat er gezwommen kan worden.

Strand AlcudiaEntertainment

‘s Avonds zijn er in Alcudia veel leuke dingen te beleven. Je kunt bijvoorbeeld naar een dansoptreden of naar een theatervoorstelling. Als je zin hebt om te dansen, zijn er meer dan genoeg caf├ęs en discotheken, waar je tot in de late uurtjes terecht kunt.