El Arenal

Voor elk wat wils

ArenalEl Arenal ligt in het Zuiden van het eiland Mallorca en op zo’n 16 km afstand van de hoofstad: Palma de Mallorca. El Arenal is een plaats waar je voor elk wat wils vind, zo beschikt de plaats over mooie stranden en gezellige uitgaansgelegenheden. Ook voor de wat actievere vakantieganger is er keuze te over, zo kun je genieten op het water tijdens het waterskiën, een ritje maken op de banaan of wat dacht je van Mallorca eens vanuit boven te bekijken tijdens het parasailen, het is allemaal mogelijk.

Bekijk nu de beste Mallorca vakantie aanbiedingen

Heerlijk klimaat

El Arenal heeft een Middelandszee klimaat wat betekend dat het er bijna altijd heerlijk is. Er valt weinig neerslag en de temperatuur in de zomer kan oplopen tot 30 graden. Ook buiten de zomer maanden is de temperatuur heerlijk en kan je er ook erg genieten van het zachte weer.

Uitgaansparadijs en mooie bezienswaardigheden

El Arenal

El Arenal is een geschikte plek voor de uitgaansliefhebbers, er zijn tal van leuke discotheken en cafeetjes, ook zijn hier veel Nederlandse bars en discotheken te vinden. Ook als je niet zo van uitgaan houd is er in El Arenal genoeg te doen, er zijn tal van leuke bezienswaardigheden, wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het Aqua park net buiten El Arenal of een boottocht? Ook voor de winkelliefhebber is er veel vertier, er zijn genoeg leuke winkeltjes te vinden waar je naar hartelust kunt shoppen.

Kortom: Voor ieder is er wel wat leuks te vinden in El Arenal, je zal er een heerlijke vakantie beleven.