Jongerenvakantie Mallorca

Een vakantie om nooit te vergeten

Mallorca is een ideale vakantiebestemming voor jongeren. Er is zon, zee en strand, leuke bezienswaardigheden en bovendien volop uitgaansgelegenheden. Mallorca is een mooi eiland waar je je niet zal vervelen. Heerlijke stranden en toch niet te warm doordat er altijd een windje staat. Jongerenvakantie op Mallorca is top!

Jongerenvakantie MallorcaPlaya de Palma is een mooi stadje om overdag eens te bezichtigen. Bovendien zijn er volop restaurantjes, waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Ben je als jongere toch meer op zoek naar luilekkerland, dan vertoef je overdag op het strand en ga je ‘s avonds naar het centrum om te stappen. En dan niet vergeten een keertje langs Friet van Piet te gaan! De Nederlandse frikandel blijft overheerlijk!

Bekijk nu de beste Mallorca vakantie aanbiedingen

‘s Avonds is er bijna overal wel happy hour en vaak niet eens op dezelfde tijd. Dat betekend dat je elk uur kan verhuizen van terras en zo dus meerdere happy hours achter elkaar hebt.

Een Jongerenvakantie op Mallorca is niet alleen leuk, maar ook nog eens betaalbaar. Vaak zijn er speciale hotels waar voornamelijk jongeren verblijven, zodat er geen ouderen of families gaan klagen over geluidsoverlast om 23.00 uur ‘s avonds. Iedereen is jong en vrienden zijn snel gemaakt.

Boek dus snel een Jongerenvakantie naar Mallorca en geniet van dit prachtige eiland met al zijn mooie, leuke en lekkere aantrekkelijkheden!