Cala d’Or

Cala d´orDe stad Cala d’or is een hele gezellige en levendige stad. Voor jong en oud valt er van alles te beleven. De stad kent vele straten en pleintjes. Het is hier altijd gezellig.
Er zijn diverse eetgelegenheden in de stad te vinden. Voor ieder wat wils. Spaans, Grieks, Frans en zelfs Nederlands eten.

Baaien

Mallorca, maar helemaal Cala d’or, staat bekend om zijn prachtige baaien. Geen lange saaie stranden maar gezellige kleine baaien, omringt door rotsen. De baaien zijn voorzien van zandstranden. Er zijn verschillende baaien, grotere en kleindere. Ze zijn beide niet ver lopen vanaf de stad.

Bekijk nu de beste Mallorca vakantie aanbiedingen

Boottochten

Je kunt ook een boottocht maken als je op het eiland bent. Er zijn veel verschillende soorten tochten en boten, maar het is zeker een aanrader om dit te doen. Wij hadden een tocht gemaakt langs alle baaien en je had de mogelijkheid om uit te stappen bij een andere stad, om daar de middag door te brengen. Natuurlijk wordt je dan later weer opgehaald. De boot waar wij mee gingen had ook een glazen onderkant, je kon kijken naar alle vissen!

Cala dorSnorkelen

Je kunt aan de baaien van Cala d’or prima snorkelen. Het water is helder en er zwemmen veel vissen.

Kortom: een prachtige locatie, prima weer en in een gezellige stad.