Cala Millor

Cala MillorGezellig, maar rustig

Ben je op zoek naar een vakantieplek waar je heerlijk kan genieten van rust, maar tevens veel gezelligheid vindt? Cala Millor is een niet al te grote plaats in Mallorca en daarom ook wat rustiger. Dit doet echter niet af aan de gezellig: er zijn vele terrasjes en boulevards te vinden zodat je er heerlijk een dagje op uit kan.

Er is genoeg te doen in en rondom het eiland, de boottochtjes zijn zeker een aanrader. Op deze manier kunt u genieten van het zonnetje en tevens de adembenemende omgeving van Cala Millor herkennen. Ook uitstapjes naar omringende plaatsen zijn de moeite absoluut waard. Cala Millor heeft daarnaast een schitterende natuur. Tijdens de vakantie is een wandeling door het natuurgebied absoluut een aanrader.

Bekijk nu de beste Mallorca vakantie aanbiedingen

Calla de millorAltijd genieten van de zon

Aan het strand liggen in het warme zonnetje is zeker een aanrader! Met zijn 850 meter lange strand is Cala Millor ideaal om te genieten van de warme zon en een heerlijk koud drankje. En nu we het toch over het zonnetje hebben: deze is altijd aanwezig in het zonovergoten Mallorca! In de zomer komt de temperatuur boven de dertig graden.

Een winter in Cala Millor is niet te vergelijken met een winter in Nederland. Terwijl we in Nederland met warme winterjassen lopen, kunnen de inwoners van Cala Millor nog heerlijk in zomerkleding naar buiten. De gemiddelde temperatuur in november is zo’n twintig graden: een zonvakantie is dus het gehele jaar mogelijk!

Als je eenmaal op het eiland bent gearriveerd wil je nooit meer terug naar huis!