Waterpark Mallorca

Waterpark MallorcaHet waterpark in Mallorca zorgt voor veel vertier

Mallorca beschikt natuurlijk over veel mooie stranden en leuke bezienswaardigheden, maar wil je eens iets anders gaan ondernemen? Dan is het waterpark in Mallorca een echte aanrader. Het waterpark op Mallorca is te vinden in El Arenal.

Aqualand El Arenal

Het waterpark in El Arenal beschikt over tal van leuke en uitdagende glijbanen, wat dacht je bijvoorbeeld van de Tornado waarbij je eerst een paar keer rond draait en vervolgens door een gat in het water valt. Of de Kamikaze waarbij je met een hoge snelheid naar beneden glijd. Ook zijn er genoeg plekken om gewoon even lekker te ontspannen, zo is er een rivier waar je heerlijk kan rond dobberen op een bootje of een jacuzzi waar je heerlijk kan genieten.

Bekijk nu de beste Mallorca vakantie aanbiedingen

Ook geschikt voor families

Aqualand el arenal

In het waterpark op Mallorca is ook genoeg plezier te vinden voor kinderen. Zo zijn er drie verschillende gebieden voor de kinderen waarbij ook zij van leuke glijbanen kunnen glijden of zich nat kunnen laten spuiten door een draak. Ook zijn er attracties voor de hele familie, zo kun je lekker surfen op een surfplank of genieten op een groot opblaasbaar bootje op de Grand Canyon. En heb je even geen zin meer in water? Dan is er een mogelijkheid om lekker op het gras van het zonnetje te genieten.

Een bezoek aan het waterpark in Mallorca zorgt gegarandeerd voor een hele dag plezier voor jong en oud en is zeker de moeite waard om te bezoeken.